Bibliai tanulmányutak a Szentföldön 2020-ban!

 2020 július – nyár          2020 október – ősz            Részletek hamarosan

Bibliai tanulmányút a Szentföldön!

2020 március 8-16

Program:

 1. Nap VASÁRNAP, MÁRCIUS 8.

Repülővel Tel Avivba utazunk, onnan Jeruzsálembe.vacsora. Szállás Jeruzsálemben. Ha van még erőnk, akkor (ez fakultativ: 20 shekel kb 1600,-ft) teszünk egy esti sétát a városban. Megnézzök az éjszakai gyönyörü Jeruzsálemet.

2. Nap HÉTFŐ, MÁRCIUS 9.

A jeruzsálemi látogatások: a Sírkert megtekintése, onnan Jeruzsálem Óvárosába megyünk a Via Dolorosa-n végig. Jézus szenvedésének utvonala, számos helyen megállunk és elolvassuk az idevonatkozó igehelyeket; majd egy kis szünet. Mindenki a maga igénye szerint vagy ebédszünetet tart vagy vásárolgat egy kicsit az Ó-városban; onnan tovább a Sion-hegyre, ahol meglátogatjuk az utolsó vacsora termét, a Felházat. Majd tovább a Kakaskukorékolás templomhoz, a hagyomány szerint itt volt Kajafás főpap palotája, ahová Jézus Krisztust elhurcolták és pár órát a börtönben is töltött; Szállás Jeruzsálemben

3. Nap KEDD, MÁRCIUS 10.

Utazás a Herodiumhoz- Palesztin terület, nagy Heródes erődítményének, palotájának és sírjának megtekintése, majd tovább Betlehemen át a pásztorok legelőjéhez, és aztán vissza Jeruzsálembe. Az Olajfák hegyéről lefelé indulva meglátogatjuk, onnan gyalog a Könnyek kápolnáját majd a Gecsemáné kertben, ahol Jézus az utolsó éjszakát töltötte! Szállás Jeruzsálemben

4. Nap SZERDA, MÁRCIUS 11.

Utazás a Holt-tengerhez. Kasr Al Yahud az eredeti bemeritkezőhely, meglátogatása, amely valószínűleg az a hely, ahol Keresztelő János is keresztelt; Tovább Kumránba, itt rövid látogatás. Ezután tovább a Holt-tenger mentén haladva En Gedin (Ahol Dávid bujdosott Saul elől) át Masszadába érkezünk, itt rövid látogatás és utazás a kötélpályával fel a hegyre. (Időjárástól függően). Végül fürdés a Holt-tengerben, majd vissza Jeruzsálembe. Szállás Jeruzsálemben

5. Nap CSÜTÖRTÖK, MÁRCIUS 12.

A Templom-hegy meglátogatása, rövid látogatás a Siratófalnál. Majd utazás Haifára. Itt Jaffo meglátogatása, ahol Simon, a tímár lakott. Aztán tovább Cezáreába, itt rövid látogatás. A tengerpart mentén végig Haifába. szállás Haifán (Beth-Shalom).

6. Nap PÉNTEK, MÁRCIUS 13.

Reggel Muchraka meglátogatása, ez Illés áldozóhelye. Utazás Názáretbe, és a Letaszítás hegyéhez, itt csodálatos kilátás nyílik a Jesrael-síkságra, vagyis a biblia Harmagedonra. Innen tovább Meggidóba, egyik fontos városába Izráel királyainak idejében. Szállás Haifán (Beth-Shalom).

7. Nap SZOMBAT, MÁRCIUS 14.

Utazás a Genezáreti tóhoz, a Boldogmondások hegyének megtekintése, Tabgha, Kapernaum. Majd tovább Beth Saida mellett En Gevbe. Ebéd (Péter-hal!), aztán csónakázás a Genezáreti tavon; egy kibbuc-piac meglátogatása, izraeli termékek kínálata, pl. a datolya, stb. Szállás Haifán (Beth-Shalom).

8. Nap VASÁRNAP, MÁRCIUS 15.

Utazás Rosh Hanikra-hoz, a libanoni határhoz, rövid ismertető. Tovább a libanoni határ mentén a Jordán-völgy felső szakaszához a Banias vízeséshez és forráshoz, majd a bibliai Cezárea Filippibe. Ezután fel a Golánra, a Ben-Tal hegyhez, ahol csodálatos kilátásban részesülünk Szíriára; Visszatérés Haifára. Szállás Haifán (Beth-Shalom).

9. Nap HÉTFŐ, MÁRCIUS 16.

Utazás a Ben Gurion repülőtérre Tel Avivba. Repülőút haza. A Beth-Shalom Israelnek köszönhetően felejthetetlen élményekkel térhetünk haza!

Shalom ve Lehitraot – Viszontlátásra!

Ár: 1200,-Euró + repülőjegy + egyéb költség

Szolgáltatásaink:

  • Izraelben transzfer a repülőtérre oda és a visszaúton  a program alapján
  • program szerinti belépők
  • félpanziós ellátás: izraeli reggeli és vacsora (italfogyasztás nélkül)

Az áraink nem tartalmazzák:

  • Személyes kiadások, ital stb.
  • A programon kívüli belépők
  • Borravalókat
  • Kezelési költséget
  • Illetéket

Jelentkezés telefonon vagy e-mailben:

Éjféli Kiáltás Misszió, 1135 Budapest Palóc u. 2
Telefon: (+36-1) 35-00-343; Mobil: (+36 30) 63 07 823
E-mail: info@ejfelikialtas.hu; www.ejfelikialtas.hu

FONTOS: Az Éjféli Kiáltás Misszió Bibliatanulmány-út szervezését a haifai Beth Shalom és Palex izraeli utazási irodával együttműködve végzi. Úti célunk a Szentföldre: zarándokút és a Biblia helyszínen való jobb megismerése. Misszió nem önálló utazási iroda, ezzel nem is foglakozik. Célunk a Biblia és annak megismertetése, tanulmányozás és az zsidó kultúra, a zsidó emberek és az ország megismerése, ahol Jézus életét adta értünk!

Jelentkezéskor a teljes összeg befizetése szükséges, a jelentkezés a részvételi díj megfizetésére kötelez. Lemondás esetén ezt az összeget nem áll módunkban visszafizetni. Kivételt képez, ha az izraeli utazási iroda bármilyen okból törli az utat.

 A Beth Shalom által kínált izraeli élmény egyedülálló és felejthetetlen.

Visszavárjuk!

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP 2020-tavasz

Kérjük, minden mezőt gondosan töltsön ki! A kitöltést követően megerősítő email küldünk az itt megadott email fiókjába.

Hasznos oldalak

Izraeli utazás képekben

Izraeli úti filmek
Éjféli Kiáltás Misszió - Jeruzsálemi emberek
Gyere velünk Jeruzsálembe! kereszteny tv
Prev 1 of 2 Next
Prev 1 of 2 Next