Bibliai tanulmányutak a Szentföldön 2020-ban!

 

Bibliai tanulmányút a Szentföldön!

Szabadság és feltöltődés
2020 augusztust 23. – 30.

Program:

1. Nap VASÁRNAP, AUGUSZTUS 23.

Az izraeli légitársasággal utazva első állomásunk: Tel Aviv, Ben Gurion repülőtér. Innen Haifa felé vesszük utunkat. A szobáink elfoglalása után vacsora. Akinek még lesz ereje és kedve esti beszélgetés és bemutatkozás.

Szállás és vacsora Haifa (Beth-Shalom).

2. Nap HÉTFŐ, AUGUSZTUS 24.

Reggeli után lesétálunk a Kármeli hegyről megnézzük kivülről a Bahai kertet, rövid kis történet róluk, majd lejutunk a festői szépségü templomosok utcájába, innen szabad foglalkozás, lehet sétálni a templomosok házai és a kávéházak között vagy a Földközi tenger partján pihenni, fürdőzni, az utat a strandig a szálloda biztositja.

Vacsora és szállás: Haifa (Beth-Shalom).

3. Nap KEDD, AUGUSZTUS 25.

Reggeli, majd hajóval átkelünk a Genezáreti tavon, hogy felkereshessük a: a Boldogmondások hegyét, Tabgha-t, ahol a halászok Jézus parancsára kivetik ujra a hálót; elmegyünk Kapernaumba – Jézus otthonává lett Péter házához és ahol az első halott feltámasztási csoda is történt. Utunkat Beth Saida-n keresztül folytatjuk a Genezáreti-tónál lévő Kibbucba En Gev-be. Itt a programunk szerinti ebéd: a jól ismert «Péter hal» lesz , (a részvételi díjban benne van!) Rövid látogatást teszünk Gadarában (ahol a démonokat kiüzte Jézus). Majd egy izraeli érdekesség: Kibbuc-piacot keresünk fel. Vásárlásra is marad időnk.

Vacsora és szállás: Haifa (Beth-Shalom).

4. Nap SZERDA,  AUGUSZTUS 26.

Reggeli után felmegyünk Jeruzsálembe: Itt egy kis sétával egybekötött uj városrészben tartunk szünetet a Jaffa kapunál. majd felmegyünk az Olajfák hegyére: egy gyors csoportos fotó után lesétálunk a Dominus Flevit kápolnához (Jézus sírt kápolna), (Lk. 21,37); ezt a napot a Gecsemáné kertben fejezzük be. De még, a szállodába való megérkezésünkig elmegyünk a Kert-sírhoz is.

Vacsora és szállás Jeruzsálemben

5. Nap CSÜTÖRTÖK,  AUGUSZTUS 27.

Az egész napot Jeruzsálemben töltjük: Via Dolosose, Szt. Sír Bazilika,
Megváltás-temploma a déli pihenő időben kihasználhatjuk a lehetőséget bevásárlásra, majd indulunk a Sion-hegyre, az Utolsó Vacsora helyszínére: a Felházhoz, a napot a Kakaskukorékolás templománál zárjuk, ahol az Úr Jézus az utolsó óráit töltötte Kajafás palotájának börtönében és ahol Péter háromszor is megtagadta az Úrat!

Vacsora és szállás Jeruzsálemben

6. Nap PÉNTEK, AUGUSZTUS 28.

Reggeli után újra Haifára térünk vissza,útközben meglátogatjuk a Jordán mentén lévő eredeti bemeritkező helyet: Kasr AlYahud-ot. A Bibliai leirás alapjén itt keresztelkedett (meritkezett) be az Úr Jézus. ezután folytatva az utunkat haladunk a Jordán völgyén át Beth Seanba . Beth Sean egyike a tíz városnak: Dekapolis. Ma, napjainkban a második legnagyobb rom-város Pompej után! Innen a Gilboa hegyvonulaton keresztül (ahol Saul és 3 fia életét vesztette) érkezünk meg Haifára!

Vacsora és szállás:Haifa (Beth-Shalom).

7. Nap SZOMBAT, AUGUSZTUS 29.

Egész nap szabad lehetőség lesz a Földközi tengerre menni, a szálloda leviszi a csoportot. Vagy aki akar bevásárol, pihen…

Vacsora szállás: Haifán (Beth-Shalom).

8. Nap Vasárnap,  AUGUSZTUS 30.

Utolsó napunk Haifán, Izraelben. Innen busszal megyünk a repülőtérre, Tel Avivba.
A Beth-Shalom Izraelről maradandó élményt nyújt Önnek. Örökre a szívébe ivódik és felejthetetlen élménnyé válik!
Shalom ve Lehitraot.

Szolgáltatásaink:

  • Izraelben transzfer a repülőtérre oda és a visszaúton  a program alapján
  • program szerinti belépők
  • félpanziós ellátás: izraeli reggeli és vacsora (italfogyasztás nélkül)

Az áraink nem tartalmazzák:

  • Személyes kiadások, ital stb.
  • A programon kívüli belépők
  • Borravalókat
  • Kezelési költséget
  • Illetéket

Jelentkezés telefonon vagy e-mailben:

Éjféli Kiáltás Misszió, 1135 Budapest Palóc u. 2
Telefon: (+36-1) 35-00-343; Mobil: (+36 30) 63 07 823
E-mail: info@ejfelikialtas.hu; www.ejfelikialtas.hu

FONTOS: Az Éjféli Kiáltás Misszió Bibliatanulmány-út szervezését a haifai Beth Shalom és Palex izraeli utazási irodával együttműködve végzi. Úti célunk a Szentföldre: zarándokút és a Biblia helyszínen való jobb megismerése. Misszió nem önálló utazási iroda, ezzel nem is foglakozik. Célunk a Biblia és annak megismertetése, tanulmányozás és az zsidó kultúra, a zsidó emberek és az ország megismerése, ahol Jézus életét adta értünk!

Jelentkezéskor a teljes összeg befizetése szükséges, a jelentkezés a részvételi díj megfizetésére kötelez. Lemondás esetén ezt az összeget nem áll módunkban visszafizetni. Kivételt képez, ha az izraeli utazási iroda bármilyen okból törli az utat.

 A Beth Shalom által kínált izraeli élmény egyedülálló és felejthetetlen.

Visszavárjuk!

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP 2020-nyár

Kérjük, minden mezőt gondosan töltsön ki! A kitöltést követően megerősítő email küldünk az itt megadott email fiókjába.

Hasznos oldalak

Izraeli utazás képekben

Izraeli úti filmek
Éjféli Kiáltás Misszió - Jeruzsálemi emberek
Gyere velünk Jeruzsálembe! kereszteny tv
Prev 1 of 2 Next
Prev 1 of 2 Next