Bibliai tanulmányutak a Szentföldön 2022-ben!

 

Bibliai tanulmányút a Szentföldön!

Új időpont!

2022 március 6-16-ig

Az utazás az Éjféli Kiáltás Misszió svájci szervezetének  Beth-Shalommal való Izraeli látogatása, megélése egyedülálló és feledhetetlen! Csak azt tudjuk erre mondana: Jövőre is Jeruzsálem! Shalom ve Lehitraot. Legyetek az ígéret földjének jó hírvivői, ahogyan Józsué és Káleb.

A pandémia ellenére mi 2022-ben is készen állunk arra hogy Jézus nyomában felejthetetlen élményt nyújtsunk! Már most foglald le, és fizesd be az utazást! Befizetés esetén, ha az út nem valósul meg, úgy áttevődik a következő turnusra! Úgy gondoljuk hogy az utazási korlátozások feloldása után egyszerre fogják az utazni vágyók Izraelt felkeresni! Ezért már most biztosítsd az utad!

Érdeklődés, információ telefonon vagy e-mailben: Éjféli Kiáltás Misszió, 1135 Budapest Palóc u. 2 Telefon: (+36 30) 961 4625; E-mail: info@ejfelikialtas.hu; www.ejfelikialtas.hu FONTOS: Az Éjféli Kiáltás Misszió Bibliatanulmány-út szervezését a haifai Beth Shalom és Palex izraeli utazási irodával együttműködve végzi. Úti célunk a Szentföldre: zarándokút és a Biblia helyszínen való jobb megismerése. Misszió nem önálló utazási iroda, ezzel nem is foglakozik. Célunk a Biblia és annak megismertetése, tanulmányozás és az zsidó kultúra, a zsidó emberek és az ország megismerése, ahol Jézus életét adta értünk!  

JELENTKEZÉSI ŰRLAP 2022-tavasz

Kérjük, minden mezőt gondosan töltsön ki! A kitöltést követően megerősítő email küldünk az itt megadott email fiókjába.

  Hasznos oldalak

  Izraeli utazás képekben

  Izraeli úti filmek
  Éjféli Kiáltás Misszió - Jeruzsálemi emberek
  Gyere velünk Jeruzsálembe! kereszteny tv
  Prev 1 of 2 Next
  Prev 1 of 2 Next